Bdsm oproepjes

Op zoek naar  Bdsm contact met een man,vrouw of stel?

Plaats hier jouw oproepje

Wanneer u een oproepje plaatst vergeet niet uw

emailadres en woonplaats of regio te vermelden in uw oproepje.

Reactie plaatsen

Reacties

Simon
3 jaar geleden

ik zoek dames voor leker seks

Mijn email: simon.simon3274@outlook.com

deruwe
3 jaar geleden

ik wil je best eens straffen

willy_deruwe@hotmail.com

Discreet
3 jaar geleden

Loop al een tijdje met een heimelijk verlangen. Ik kick op leer laarzen en lingerie en zoek een dominante vrouw/meesteres die me met deze kledij aan vast wil binden aan het andreaskruis of op bed. Om vervolgens me te bewerken met een zweepje of ander speeltuig. Niet te extreem. Liefst omg Amsterdam
Mijn email: lerenrok@gmail.com

Money Mistress
3 jaar geleden

Ben jij een zeer onderdanige slaaf en wil je ervoor zorgen dat het Mij aan niets ontbreekt? Ik ben Money Mistress, een dominante jonge blonde meid die graag leeft in luxe en jij geilt erop om Mij dat te geven. Ik hou ervan om geld van mannen te krijgen, dure cadeaus, parfum, kleding en schoenen. Iedere euro die jij hebt verdiend geef je graag aan je toekomstige Meesteres. Ben jij diegene die veel over heeft voor Mij en Mij als een echte prinses behandelt, dan maak je kans om Mij ook in real te mogen ontmoeten gedurende een volledige dag lang. Wil je meer van Mij weten, welke voorwaarden Ik aan Mijn geldslaven stel en wat er van jou wordt verwacht, kijk dan snel op Mijn site voor alle informatie:
http://www.money-mistress.nl
money-mistress@live.nl

Papa
3 jaar geleden

Ik ben een (dominante) man van 46 jaar uit het Noorden van het land. Ben 170 cm. groot, zwart/grijs haar en een buikje. Ik ben momenteel op zoek naar een sexy en onderdanige jongemeid (18+) voor een vader/dochter-relatie. Je moet zeker geen problemen hebben met sex met een oudere man. Bovendien vind ik de onderstaande punten ook erg belangrijk en ik hoop dat je je hierin kunt vinden:

* Je moet het geil vinden om regelmatig sex te hebben met een oudere man die een vaderfiguur voor je is.
* Regelmatig een soft SM-spel spelen met papa waarbij jij als sex/lustslavin wordt gebruikt met lichte pijn.
* Je wordt af en toe door papa verhuurd aan andere mannen (amateurprostitie). Van het geld wat jij verdient koopt papa dan weer nieuwe kleding en boodschappen voor jou.
* Je moet een liefhebber zijn van lak/latex/lederen kleding en hoge hakken en laarzen. Papa geeft je dagelijks kledingvoorschriften hoe jij gekleed moet gaan. Ook vind je het geen probleem om deze kleding buitenshuis te dragen evenals af en toe een halsband.
* Volg je de regels van papa niet goed op of je bent ongehoorzaam geweest, dan krijg je billenkoek van papa.

Eerst kennismaking via email en daarna op neutraal terrein. Later bij mij of bij jou thuis zodat we onze vader/dochter-relatie langzaam kunnen opbouwen en elkaar leren kennen. Mocht je zelf idee├źn of wensen hebben of woon je nu nog thuis en wil je straks bij een (nieuwe) papa gaan wonen die jou onder zijn hoede neemt, neem dan snel contact met je nieuwe papa op en mail naar: papa-dochter@hotmail.com

Hein van Schooten
3 jaar geleden

Hallo slet . Ben jij toe aan een strenge heropvoeding ? Waarbij gehoorzaamheid , dienstbaarheid , onderdanigheid en dankbaarheid je worden aangeleerd met harde hand .Als je niet voor 100% doet wat ik wil zal ik je ongenadig straffen , vastbinden , opsluiten en vernederen . Je tieten teisteren en je neukgaten pijnigen .In Overijssel maak ik je willoos tam . Stuur een bericht met gepaste eerbied naar nvanschooten@outlook.com . Whatsappen mag ook .+3120736077

Meesteres Shana
3 jaar geleden

Hallo slaven/sletjes! Wil je graag eens misbruikt worden door een geile Meesteres? Laat dan snel iets weten!
Zowel beginners als ervaren slaven zijn welkom!
Ik doe wel enkel online sessies!
Je krijgt verschillende opdrachten, afhankelijk van waar jezelf voor open staat!
Je moet ook foto's maken van de opdrachten! Eventueel onherkenbaar!
Maar ik wil zien dat je mij goed gehoorzaamt!!

Ook ben ik nog op zoek naar een online geldslaaf!
Mail voor meer info!!
rozewijn@hotmail.com

Meesteres Shana!

Jeroen
4 jaar geleden

Slaaf met eigen koopflatje (1 kamer) in Amsterdam Zuid Oost zoekt een genadeloze Meesteres die deze slaaf zijn leven wil afnemen. De slaaf hoopt een Meesteres die de sleutels van zijn woning en metalen kuisheidskooi zodat de Meesteres altijd toegang tot de slaaf heeft (en zelfs 24/7, kosteloos, kan komen inwonen) en er geen weg meer terug is voor hem.

De slaaf hoopt een Meesteres te vinden die er op kickt om haar slaaf te misbruiken, er van geniet als Haar slaaf het moeilijk heeft en het Haar slaaf zijn leven zo zwaar als mogelijk maakt. Buiten de vaste lasten en vervoerskosten voor de slaaf kan de Meesteres beslissen waar de slaaf geld aan uit mag/kan geven en de slaaf hoopt dan ook een Meesteres te vinden die haar slaaf op (haar) restjes en (haar) plas en poep laat leven of anders maar wat uit vuilnisbakken haalt.

De slaaf heeft ruime sessie ervaringen, in een ver verleden actief geweest als hoer voor mannen. De slaaf hoopt, na zijn werktijd en taken in huis, voor zijn Meesteres te mogen werken waarbij de slaaf ingezet kan worden van hoer tot schoonmaker waarbij al het geld voor de Meesteres is.

Jeroen Amsterdam

whatsapp / telefoon: 0621225197
elswi023@planet.nl

subcharly
4 jaar geleden

ik ben een 22 jarige meisje dat opgeleid wil worden door een strenge Meestres

Mijn email: subcharly@hotmail.com

Admin
4 jaar geleden

Voorbeeld oproepje:

Ik zou graag in contact komen met een meester,meesteres,sub of slaaf

Mijn emailadres is voorbeeld@mail.com

Maak een Gratis Website met JouwWeb